Arbetsträna hos oss

Vi erbjuder arbetsträning och förstärkt arbetsträning!

Vi har ett brett utbud med arbetsuppgifter som hjälper dig att kompetensutvecklas och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Vårat utbud innefattar både praktiska och teoretiska moment.

Vi tillämpar vårat utbud utefter vad som efterfrågas på arbetsmarknaden och skapar meningsfulla arbetsuppgifter för att du skall utvecklas.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av våra arbetsuppgifter, vi hjälper dig från grunden!

Arbetsträning innebär att du som person får möjlighet att testa din arbetsförmåga för att kunna återgå till arbete. I arbetsträningen får du öva på att vara i en arbetsmiljö, utföra arbetsuppgifter med hjälp av handledning.

Hos oss får du chansen att testa din förmåga både tidsmässigt och innehållsmässigt samt vilka anpassningar du behöver för ett hållbart arbete.

JUST NU

Just nu har du möjlighet att arbetsträna med  spännande administrativa uppgifter, inredning, upprustning av lokal, installation av hårdvara och massa annat i våra nya lokaler!

Vi skräddarsyr en planering som passar dig och dina behov, välkommen!

Lärorika möjligheter

Vi arbetar med att utveckla en arbetsmiljö tillsammans där du som deltagare får lära dig att planera strategiskt och utifrån ett miljö och hållbart tänk.  Med detta tänk så  rustar vi dig för att få med dig kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden!

Referensjobb

Vi har såkallade referensjobb där du får handledning i dina arbetsmoment och lär dig arbeta inom ditt område. Ett referensjobb ger dig chansen att få kompetens och utveckla din förmåga för att sedan komma vidare.

 

Workshops

Under veckorna har vi olika workshops och aktiviteter. Vi har även aktiviteter som du kan utföra individuellt tillsammans med din handledare för att stärka dig.

Under våra workshops har du chansen att få stöd och verktyg för din utveckling och ha väldigt roligt!

Arbetsuppgifter & utbud

Tryck på valda kategorin för att läsa mer eller ladda ner vår broshyr.

Administrativt

Data & IT

E – handel projekt

Arbeta med administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att organisera, arkivera och tillämpa dokument för verksamheten.

Hantera hemsida, information och innehåll som behöver uppdateras. I dessa arbetsuppgifter får du även möjlighet att lära dig olika arbetsverkyg som Google drive, Canva, wordpress administrations panel och mycket annat!

Vi arbetar med Google Drive som är ett molnbaserat verktyg som är mycket likvärdigt Microsoft Office. Vi handleder i dess verktyg så du får kompetens som efterfrågas och kan nå ditt arbete från olika platser!

Du får arbetsuppgifter som innefattar mappstruktur, presentationer, dokument och mycket mer.

Vill du lära dig att bli en kontors hjälte? Hos oss får du hänga med handledarna och lära dig allt från att installera mjukvara, skrivare, byta patroner, enklare nätverkshantering och att skapa god stämning med dina medarbetare.

Du behöver inte ha några förkunskaper  gällande datoranvändande, vi hjälper dig som behöver stärka dina datorkunskaper på bästa sätt.

För att stärka ditt självförtroende och våga använda diverse verktyg och mjukvara så får du arbeta med olika uppgifter och projekt. Detta hjälper dig att arbeta enklare och effektivare och är mycket bra för ditt CV!

Lär dig att videoredigera, film & foto, efterbearbetning och att skapa tid och rum med hjälp av ljuddesign.

Mediaproduktion är ett roligt sätt att använda din kreativitet på och få med dig material till din portfolio vi skapar tillsammans för dig.

Hos oss kan du få både grundläggande och mer avancerade kunskaper i att arbeta med digital design. 

Du får arbeta tillsammans med handledaren till att utveckla, marknadsföra och skapa innehåll till verksamhetens sociala medier. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat foto, bildredigering och att skriva text samt publicera på diverse plattformar för att skapa engagemang!

Vi handleder dig som inte tidigare har erfarenhet av att bygga hemsidor eller dig som vill uppdatera dina kunskaper. Vi arbetar både med WordPress och att bygga hemsidor med hjälp av kod.

Under din tid hos oss får du möjligheten att utforma ditt egna personliga varumärke med hjälp av att skapa en digital portfolio som du kan visa upp inom det arbetsuppgifter och projekt du skapat hos oss.

Som en del av vårat Webbshopsprojekt skapar vi och tillverkar produkterna vi säljer. Vi anpassar dina arbetsuppgifter beroende på dina förmågor så uppgifterna blir stimulerande.

Paketering och hantering för webbshop. Arbetsuppgifterna går att arbeta med både individuellt eller i grupp.

Inköpsplanering och inventarie av produkter och material för tillverkning.

Arbeta med produkt utveckling, design och idéer för nya produkter och förbättringsarbete. Här får du chansen att lära dig moment inom UX Design, och design processen från koncept till produkt.

Som en del av vår webbshop kan du arbeta som web master. Du får lära dig moment som innefattar att hantera e-handeln, lägga upp nya produkter och hantera hemsidan.

Som en del av vår webbshop kan du arbeta  med administrativ ekonomi. Du får kunskaper som innefattar redovisning, budgetering och hållbart ekonomiskt tänk i ett företag.

Nästa steg

 

Boka studiebesök

Ring 031-36 36 960

eller maila info@wayit.se

för att boka in ett studiebesök

Välj WayiT

Kontakta din handläggare och Informera om att du valt WayiT som din arbetsträningsplats.

Uppstart

Startdatum sker i överenskommelse.

Vi bokar in en tid och gör en individuell planering!